BUMBLE & BUMBLE

Bumble and Bumble ontstond in 1977 als salon in New York waar we knippend, kleurend en stylend onze weg naar de top hebben bereikt met een legendarisch editorial team die vooruitstrevende creaties voor ogen had, maar niet de juiste producten kon vinden om deze te creëren. Met veel liefde voor het ambacht van het kappersvak, toewijding en eindeloze originaliteit is het tot vandaag de dag deze creativiteit, en een behoefte die daaruit voort komt, die ten grondslag ligt aan alle nieuwe producten die worden gecreëerd door Bumble and Bumble.

Het doel van Bumble and Bumble is het ontwikkelen van tools die de gepassioneerde kapper kan mixen en layeren om elke denkbare look te creëren, zonder beperkingen.

“Uitblinken in hairstyling, het ambacht vooruit brengen, producten creëren van de beste kwaliteit, creativiteit en authenticiteit in alles, sterke relaties bouwen en onderhouden, het eren van helden in ‘haar’ en bovenal houden van wat je doet”  zijn de waarden van Bumble and Bumble en de standaard, in alles wat wij doen !