The Insiders (we know hair)

Werken met The Insiders producten? Neem contact op voor een gratis proefpakket: 

info@inma-cosmetics.com

033-2461024

Professional hair products to give you the Happy Hair Feeling.

Na jarenlang de wereld over gereisd te hebben om het haar van beroemdheden en modellen te doen, besloot prijswinnend haarstylist Andy Uffels dat de looks die hij maakte niet alleen op de catwalk te zien zouden moeten zijn. Iedere hairlover zou zelf mooi, professioneel en gezond haar moeten kunnen maken. Hij bracht een team van experts op het gebied van haar samen en zo werd The Insiders geboren.

The Insiders is een naam die natuurlijk niet zomaar gekozen is. Aan de basis van de producten ligt inside information. Ieder product is ontstaan uit een creatief idee van een vakprofessional. The Insiders gelooft namelijk heilig in co-creatie en werkt vanaf het begin af aan samen met catwalkstylisten, kleurspecialisten, healthy hair experts, kappers en prijswinnende creatievelingen. Met een team van experts binnen de haarbranche is The Insiders ontstaan én blijven zijn bestaan.

Andy Uffels

Andy Uffels is een bekende naam in de kappers industrie. Al meer dan 35 jaar is hij werkzaam in deze industrie waarin hij verschillende awards heeft gewonnen. Zo heeft hij drie keer Dutch Hairdresser of the Year en Press stylist of the Year, Avantgarde Stylist of the Year, European Champion, World Champion, Hall of Fame Award en World Master of the Craft in ontvangst mogen nemen. Ook heeft Andy op de Milan, Paris en London Fashion Week als hairstylist gewerkt. Daarnaast heeft hij verschillende beauty editorials en foto shoots voor Elle, Vogue en Marie Claire mogen doen. “Kapsels creëren die gemakkelijk te dragen zijn, maar tegelijkertijd veelzijdig zijn” Dit is de filosofie waar Andy voor staat.

ZES COLLECTIES OM DE HAPPY HAIR FEELING TE REALISEREN

Het is dan ook die expertise, ervaring en feeling van de experts die het verschil maakt. The Insiders heeft zes collecties, allemaal gebaseerd op een bepaalde eindlook. Mooi haar creëren zou niet moeilijk moeten zijn volgens The Insiders, dus ieder product is ondanks de professionele kwaliteit makkelijk in gebruik. Daarnaast gaat het bij The Insiders niet alleen om het creëren van een mooie look; de gezondheid van het haar is minstens zo belangrijk. Gezond haar dat precies zit zoals je dat wilt; dat is wat The Insiders de Happy Hair Feeling noemen. Met ieder product streeft The Insiders ernaar om dit gevoel te bereiken.

DE PRODUCTEN

Om de Happy Hair Feeling te bereiken, gelooft The Insiders in de balans tussen natuur en technologie. De producten zitten boordevol goodies, zoals essentiële oliën, proteïnen, vitaminen en mineralen. Door de beste natuurlijke actieve ingrediënten toe te voegen aan productformules van de hoogste kwaliteit, krijgt het haar een langhoudende en professionele finish. Alle producten zijn uiteraard ook cruelty- en parabenenvrij en waar mogelijk is een uv-filter en heat protector toegevoegd.

SHARING IS CARING

Dat The Insiders vanuit professionele kennis handelt, betekent niet dat zij die informatie allemaal voor zichzelf houden. Sterker nog: zij delen al hun inside-knowledge graag met je. Professionele kennis hoort niet alleen bij professionals, maar juist ook bij de gebruiker, vinden zij. En of je nou een hairlover of haarstylist bent; The Insiders vindt het belangrijk dat je niet alleen weet dat je een goed product in handen hebt, maar ook dat je begrijpt waarom je een goed product in handen hebt en hoe je dit moet gebruiken. Kennis is namelijk key voor een perfecte look en de Happy Hair Feeling.